Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 4th, 2015 | by fileto

0

Αποδεκατισμένη η πολεοδομία Καβάλας καταγγέλουν μηχανικοί

Δόθηκε χθες στη δημοσιότητα διαμαρτυρία των πολιτικών μηχανικών Καβάλας, για την κατάσταση που επικρατεί στην πολεοδομία όπου διαπιστώνεται καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση φακέλων. Ανακοίνωση που ταυτόχρονα σχολιάζει τη συνάντηση των πολιτικών μηχανικών την προηγούμενη εβδομάδα με τη δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Φ. Φιλιππίδη. Την πρωτοβουλία υπογράφουν πολιτικοί μηχανικοί της Καβάλας, που εκπροσωπούνται όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση από τους μηχανικούς Παναγιώτη Αϊβαζίδη και Βασίλη Μακρή.

Το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι το ακόλουθο:

Την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καβάλας συνάντηση εκπροσώπων του υπό σύσταση Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ν. Καβάλας με τη Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών με θέμα το πρόβλημα λειτουργίας της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομία) του Δήμου Καβάλας. Εκθέσαμε στη Δήμαρχο και στον Αντιδήμαρχο το σοβαρότατο πρόβλημα λειτουργίας της υπηρεσίας λόγω της συνεχούς αποχώρησης προσωπικού, είτε λόγω συνταξιοδότησης, είτε λόγω μετακίνησης σε άλλες υπηρεσίες με τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης του Δήμου. Με έκπληξη ακούσαμε τη Δήμαρχο να επισημαίνει ότι άλλες είναι οι προτεραιότητες του Δήμου Καβάλας και όχι η Πολεοδομία. Με έκπληξη ακούσαμε τον Αντιδήμαρχο να αποκλείει χωρίς καμία συζήτηση λύσεις που θέσαμε υπόψη του παραπέμποντας το θέμα σε ανταλλαγή εγγράφων.

Η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Καβάλας είναι ένα νευραλγικό τμήμα της οικονομικής ζωής του τόπου. Από τη Υπηρεσία αυτή εξαρτάται η επιβίωση δεκάδων συναδέλφων, εξαρτάται η οικοδομική δραστηριότητα όλου του νομού και δεν είναι δυνατόν να απαξιώνεται με αυτόν τον τρόπο από τις αρχές του τόπου.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος ΖΗΤΟΥΜΕ από τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑