Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 4th, 2015 | by fileto

0

Οι κλοπές συνεχίζονται σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, πέντε (5) κλοπές από καφετέριες, που είχαν διαπραχθεί την 23-2-2015 και την 23-6-2015, στην πόλη της Καβάλας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 28χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο δράστης, τις παραπάνω ημέρες, προσποιούμενος την πώληση λουλουδιών, μετέβη σε πέντε καφετέριες στην πόλη της Καβάλας και αφαίρεσε από τα τραπέζια πελατών, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και ένα (1) πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, δύο (2) κάρτες ανάληψης μετρητών και διάφορα έγγραφα.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) διαρρήξεις σπιτιών και δύο (2) κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας από οχήματα, που είχαν διαπραχθεί τους μήνες Δεκέμβριος του 2014 και Ιανουάριος του 2015, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και σε χωριά του Έβρου.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ηλικίας 34 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δράστες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξαν τρεις (3) οικίες, σε χωριά του Έβρου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους, 14 χρυσές λίρες Αγγλίας, διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και 1 ηλεκτρική συσκευή.

Στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψε επίσης ότι το ίδιο χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από δύο οχήματα, στην Αλεξανδρούπολη και σε χωριό του Έβρου, τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑