Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 9th, 2015 | by fileto

0

Μέτρα για τη φτώχεια στην ΑΜ-Θ θεσπίζει η κυβέρνηση

Σχολικά γεύματα, τρόφιμα που πετιούνται από τα σούπερ μάρκετ, κάρτα αλληλεγγύης, δωρεάν μετακίνηση ανέργων και τρόφιμα από την ελληνική αγροτική παραγωγή είναι πέντε μέτρα τα οποία θα τεθούν σε εφαρμογή για την αντιμετώπιση της φτώχειας που έχει καταγραφεί και την Αν. Μακεδονία και Θράκη.

Μέσα από το πρόγραμμα της ανθρωπιστικής κρίσης έχουν εντοπιστεί θύλακες μεγάλης φτώχειας, για παράδειγμα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αν. Μακεδονία – Θράκη και από εκεί αναμένεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα.

Η περιφέρειά μας βρίσκεται στο κόκκινο και όπως έχουν καταγραφεί τα πραγματικά στοιχεία και οι πέντε νομοί δεν έχουν δυνάμεις να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Μέσα στην συμφωνία με τους δανειστές βρίσκεται το πρόγραμμα αυτό το οποίο είναι ένα καρφί στην αξιοπρέπεια των πολιτών που ζούν σε συνθήκες άκρατης φτώχειας και καλό είναι να βρεθεί φόρμουλα ώστε το πρόγραμμα να φτάσει στους πραγματικούς δικαιούχους μέσα από αυστηρή επιτήρηση του υπουργείου και της υπουργού Θεανώς Φωτίου.

Ανάμεσα στα μέτρα θα είναι και η ενεργοποίηση της απ’ ευθείας πώλησης αγροτικών προιόντων χωρίς μεσάζοντες από παραγωγούς έξω από τις λαικές αγορές σε ειδικά διαμοφωμένες δομές.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑