Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 11th, 2015 | by fileto

0

Κάτι κινείται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη ΔΕΠΟΣ Καβάλας

Εικόνα μερικής εγκατάλειψης εμφανίζει το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην περιοχή Νεάπολη ή αλλιώς ΔΕΠΟΣ στην πόλη της Καβάλας.

Επί δημαρχίας Στάθη Εριφυλλίδη το 2002, έγινε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Καβάλας στην περιοχή Νεάπολη ή ΔΕΠΟΣ όπως την ξέρουν οι Καβαλιώτες και μάλιστα σε ακατάλληλο χώρο απομονωμένο και δύσκολα προσβάσιμο.

Τα χρόνια πέρασαν το πάρκο λειτουργούσε και μάλιστα ως αναψυκτήριο αλλά με τα χρόνια παρατήθηκε στην τύχη του.

Σήμερα η εικόνα που παρουσιάζει είναι μερικής εγκατάλειψης αλλά με σημάδια ανακαίνισης, αν και οι δρόμοι που μπορούν να κάνουν τα παιδιά το μάθημά τους δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.

Κάτι φαίνεται να κινείται αλλά ακόμη δεν είναι ορατό.

Η Άλφα Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος έχει πληροφορίες ότι υπάρχει μια πρόταση να γίνει ο χώρος προσβάσιμος στα παιδιά μέσω της δημιουργικής απασχόλησης ώστε να διοργανώνονται εκεί εκδηλώσεις εκπαιδευτικές και παράλληλα να ασκείται και η κυκλοφοριακή αγωγή.

Ήδη υπάρχουν στεγασμένοι χώροι οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τις εκδηλώσεις αυτές αλλά θα πρέπει πρώτα να αποκατασταθούν οι ζημιές και η σημερινή υπάρχουσα κατάσταση.

Το ζήτημα είναι πλέον στα χέρια της δημοτικής αρχής, προτάσεις υπάρχουν και καλό είναι να γίνουν πράξη πριν μπει ο χειμώνας ο οποίος δεν ευνοεί τα έργα, όπως και η συνεχιζόμενη αποχή των εργολάβων από τα έργα λόγω των κάπιταλ κοντρόλς.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑