Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 14th, 2015 | by fileto

0

Επιχείρηση σκούπα στο Οφρύνιο για προιόντα μαϊμούδες

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, σε τουριστικές περιοχές του Νομού Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν την Πέμπτη (13-8-2015) το βράδυ, στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας, τέσσερις (4) αλλοδαπούς, υπηκόους Μπαγκλαντές, ηλικίας 44, 43, 35 και 21 ετών, για άσκηση υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου χωρίς άδεια.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικών ελέγχων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να ασκούν υπαίθριο πλανόδιο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 3.253  είδη παρεμπορίου (ζευγάρια γυαλιών, ρολόγια χειρός κ.α.), χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου προκειμένου να καταστραφούν, ενώ σε βάρος των δραστών επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Ορφανίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.
Οι παραπάνω στοχευμένες δράσεις ανήκουν στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την καταπολέμηση του παρεμπορίου και θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑