Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 16th, 2015 | by fileto

0

Ο Τ. Κουίκ έχει άλλες απόψεις με το νομοσχέδιο Παππά για τα περιφερειακά κανάλια

Σε πολλά σημεία υπάρχει άλλη άποψη από τον υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ ο οποίος σε δηλώσεις του σε τοπικά κανάλια στην μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης μετά το πέρας της θείας λειτουργίας τόνισε ότι έχει άλλη άποψη σχετικά με την αδειοδότηση των περιφερειακών τηλεοπτικών καναλιών από την κυβέρνηση η οποία θα γίνει με τον νόμο Παππά.

Ο κ. Κουίκ συμφώνησε ότι το μίνιμουμ των 20 εργαζομένων ανά τηλεοπτικό σταθμό είναι μεγάλο και μπορεί ένα κανάλι να λειτουργήσει με 10 εργαζόμενους στην περιφέρεια, αλλά προχώρησε και σε εκτίμηση ότι τελικά το νομοσχέδιο το οποίο βρίσκεται σε διαβούλευση εφόσον τακτοποιήσει το θέμα των πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικών καναλιών θα περάσει στα περιφερειακά κανάλια, στα οποία υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν σημάδια διαπλοκής και θα πρέπει η κυβέρνηση να δει το θέμα της αδειοδότησης με πολύ διαφορετικούς όρους.

Τέλος υπογράμμισε ότι η νέα ψηφιακή πλατφόρμα η οποία θα δοθεί στην ΕΡΤ θα είναι δελεαστική και θα μπορούν τα περιφερειακά κανάλια να κουμπώσουν πάνω της το σήμα τους προκειμένου να το εκπέμψουν με τίμημα περίπου στο 1/3 της σημερινής τιμής δηλαδή με 1000 ευρώ τον μήνα, από 3000 που είναι σήμερα στην DIGEA.

οι δηλώσεις του υφυπουργού: https://www.youtube.com/watch?v=svhO3gowsC0


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑