Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 24th, 2015 | by fileto

0

Πακέτο η μειονότητα στον Τσίπρα

Η στάση που κράτησαν οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τη Θράκη Ζειμπέκ Χουσείν, Μουσταφά Μουσταφα και Αιχάν Καραγιουσούφ στις ψηφοφορίες στη βουλή και η κάθοδός τους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν εύγλωττα ότι η μειονότητα (όπως το έδειξε και στο δημοψήφισμα) πάει πακέτο στον Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Βέναια προσπαθούν τα άλλα κόμματα να βρουν τρόπους να διεμβολίσουν την μάζα των μουσουλμανικών ψήφων αλλά μέχρι στιγμής άνθρακες ο θησαυρός.

ΜΕ ΙΛΧΑΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

Το Ποτάμι ποντάρει στον άλλο μεγάλο αστέρα της μειονότητας τον δικηγόρο Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος και θα τοποθετηθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου (λόγω λίστας) όπως όλα δείχνουν από τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Αυτό είναι ατόπημα για τον ιδρυτή του Ποταμιού, και θα πρέπει να επανεξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας τον Σταμάτη Κουρούδη που το δικαιούται, μια και ο Ιλχάν Αχμέτ αν και προβεβλημένο στέλεχος της μειονότητας δεν το θέλει η τύχη να γίνει βουλευτής (το δοκίμασε και με την Ντόρα και με την ΔΗΜΑΡ, αλλά και με το Ποτάμι), εκλέγοντας αν και πήρε τους πιο πολλούς ψήφους τον Κυριάκο Χαρακίδη στην Δράμα.

Πάντως ο Ιλχάν ως πιο έμπειρος στην πολιτική μέσα από το FB το ξεφούρνησε ότι θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου με το ΠΟΤΑΜΙ στη Ροδόπη για να προλάβει τυχόν λάθη στις αποφάσεις.

Έτσι για μια φορά ακόμη οι χριστιανοί θα κουβαλήσουν τους ποταμίσιους ψήφους τους στα γαλανά μάτια του Ιλχάν, όπως έλεγε κάποιος σε παρέα στην πλατεία Κομοτηνής, και όπως μου το μετέφερε ωτακουστής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑