Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 27th, 2015 | by fileto

0

Σκούπα ΣΔΟΕ σε Χαλκιδική

Συντονισμένους ελέγχους πραγματοποίησε κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων Θεσσαλονίκης, την 20-08-2015 σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές του Νομού Χαλκιδικής για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Συνολικά ελέγχθηκαν  πέντε (5) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε ένα (1) από τα οποία διαπιστώθηκε φορολογική  παράβαση.

Συγκεκριμένα, σε εστιατόριο – ψησταριά, στην περιοχή της Νέας Φώκαιας Χαλκιδικής, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων, συνολικής αξίας σαράντα ευρώ.

Για την περίπτωση αυτή ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., Ι.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε. κ.λπ.) για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑