Εκδηλώσεις

Published on August 30th, 2015 | by fileto

0

Συναυλίες διεκδίκησης στρατοπέδου Ασημακοπούλου

Με διοργάνωση συναυλιών στον χώρο του εγκαταλλειμενου στρατοπέδου Ασημακοπούλου, το οποίο διεκδικεί ο δήμος Καβάλας απαντά στην σιωπή παραχώρησής του από το Υπουργείο Άμυνας.

Φυσικά οι συναυλίες δεν είναι δωρεάν καθώς έχουν αντίτιμο 5 ευρώ ανα ημέρα. Παράλληλα η επιλογή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου ως κύριου εκφραστή της νεολαίας δεν είναι τυχαία.

Το ερ’ωτημα είναι αν ο χώρος είναι ασφαλής για την διοργάνωση αυτή, αν ληφθούν όλα τα μέτρα για να μην ξεφύγει ο κόσμος από τον χώρο των συναυλιών, και ποιός έχει την ευθύνη αν συμβεί κάποιο ατύχημα στον χώρο λόγω προσέλευσης χιλιάδων νέων στο εγκαταλειμένο στρατόπεδο.

Έτσι λοιπόν όπως αναφέρει το δελτίου Τύπου: “Ένα μουσικό διήμερο με δημοφιλείς καλλιτέχνες προσφέρει στη νεολαία της Καβάλας και σε όσους νιώθουν πάντα νέοι ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Για δυο μέρες, στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου, το παλιό και εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο Ασημακοπούλου στο Περιγιάλι μεταμορφώνεται κυριολεκτικά σ’  έναν χώρο πολιτισμού και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τοπικά μουσικά σχήματα και αγαπημένους καλλιτέχνες που θα γεμίσουν με μελωδικές νότες τα πρώτα δροσερά βράδια του Φθινοπώρου.

Ο Δήμος Καβάλας εντάσσει το στρατόπεδο Ασημακοπούλου στον κοινωνικό ιστό της πόλης και τον προσφέρει σε όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουν με οδηγό τη μουσική και τις ερμηνείες γνωστών τραγουδιστών.

Την αυλαία του μουσικού διήμερου ανοίγουν  την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου η Ματούλα Ζαμάνη και τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ενώ την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στην σκηνή του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου ανεβαίνουν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και οι ΜΠΛΕ.

Βασίλης Ασημακοπούλου

Ώρα έναρξης των συναυλιών και τις δυο μέρες στις 20.00 το βράδυ, είσοδος 5,00 € ανά ημέρα. Προπώληση εισιτηρίων στο Περίπτερο Τουριστικών πληροφοριών του Δήμου Καβάλας και στο café Αερικό.

Η είσοδος στο χώρο της συναυλίας θα γίνεται από την κεντρική πύλη του πρώην στρατοπέδου, απέναντι από την ταβέρνα «Μιχάλης».

Θέσεις στάθμευσης των αυτοκινήτων στον περιβάλλοντα χώρο του δημοτικού γηπέδου Ανθή Καραγιάννη.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑