Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 2nd, 2015 | by fileto

0

Γιαούρτωσαν τον Βασίλη Κικίλια στην Καβάλα

Ο πρώην υπουργός προστασίας του πολίτη Βασίλης Κικίλιας στα πλαίσια περιοδείας στελεχών της ΝΔ για την προεκλογική περίοδο βρέθηκε στην Καβάλα, μετά τη χθεσινή επίσκεψή του στη Δράμα, αλλά προσερχόμενος να συναντήσει τον αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Μαρκόπουλο δύο άγνωστοι του έριξαν γιαούρτια.

Η περιοδεία του κ. Κικίλιας στην Καβάλα ξεκίνησε από την δήμαρχο Καβάλας, ενώ επισκέφθηκε την αστυνομική διεύθυνση και το επιμελητήριο, ενώ συνομίλησε και με στελέχη του κόμματος παρά το επεισόδιο.

Ο κ. Κικίλιας είχε εγκάρδια φιλοξενία από την δήμαρχο Καβάλας Δημητρα Τσανάκα και στη συνέχεια επισκέφθηκε την αστυνομική διεύθυνση και το επιμελητήριο Καβάλας.

DSC05975DSC05971

Στα πλαίσια της περιοδείας επίθεση με γιαούρτια δέχτηκε ο πρώην υπουργός δημοσίας τάξης και βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας.

Λίγο πριν συναντηθεί ο κ. Κικίλιας με τον Θεόδωρο Μαρκόπουλο δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια από δύο άτομα που ακινητοποίηθηκαν από τους άνδρες της ασφάλειας που συνόδευαν τον βουλευτή.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας Κώστας Τόνιος ανέβασε το παρακάτω κείμενο στο facebook: “Πρίν λίγο δυο μέλη μας της Πατριωτικής κίνησης Καβάλας, γιαούρτωσαν τον Κικίλια πρώην υπουργό του Σαμαροβενιζέλου και προσήχθησαν στην ασφάλεια Καβάλας. Κανενας πολιτικός δεν θα περάσει από την Καβάλα χωρίς γιαούρτι…είναι έθιμο.. Ζήτω το Έθνος!”

Το γιαούρτι ήταν αγελάδος Νεογάλ! Το φωτογραφήσαμε στον κάδο έξω από την είσοδο της Αντιπεριφέρειας…

γιαούρτι Κικίλιας ΝεογαλDSC05981

 

 

 

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑