Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 4th, 2015 | by fileto

0

Υποψήφιοι ΚΚΕ στον Έβρο και ψηφοδέλτια για ΚΚΕ (μ-λ)

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε για τον Έβρο το ψηφοδέλτιό του σε συνέντευξη Τύπου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι:

ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ: Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Επίκουρος Καθηγητής Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ, με μεγάλη πολιτική και συνδικαλιστική δράση. Είναι μέλος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θράκης. Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με τα ψηφοδέλτια της ΔΗΔΑΣ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Από το 2002 μέχρι σήμερα εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος. Είναι μέλος της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Αγρότης από τη Ν. Βύσσα Ορεστιάδας. Πρωτοπόρος στο αγροτοσυνδικαλιστικό κίνημα, στα μπλόκα των αγροτών. Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ν. Βύσσας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου. Είναι μέλος της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ.

ΤΡΕΛΛΗ ΦΑΝΗ: Γεννήθηκε στην Ελιά Έβρου. Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αλεξανδρούπολης. Πρόεδρος του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ  Αλεξανδρούπολης, πρώην μέλος της Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Έβρου, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Ν. Έβρου, και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ.

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ – ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΙΑ: Γεννήθηκε στο Σουφλί. Ιδιωτική υπάλληλος. Είναι μέλλος του διοικητικού συμβουλίου Ιδιωτικών υπαλλήλων εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης – Φερών – Σουφλίου. Είναι μέλος του γραφείου της Κομματικής Οργάνωσης Σουφλίου του ΚΚΕ.

ΣΙΣΚΟΥ ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ: Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Λογοθεραπεύτρια, ελεύθερος επαγγελματίας. Πρώην πρόεδρος του σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων – εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης – Φερών – Σουφλίου. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών – μέλος ΟΓΕ. Είναι μέλος της ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ.

ΓΚΑΤΖΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ: Γεννήθηκε στην Κορνοφωλιά Σουφλίου. Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός. Έχει πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση στον Βόρειο Έβρο. Επί σειρά ετών ήταν εκλεγμένος στο ΔΣ του Διδασκαλικού Συλλόγου Ορεστιάδας. Στις τελευταίες δημοτικές – περιφερειακές εκλογές, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ορεστιάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ (μ-λ)

Υποψήφιους σε όλη την Επικράτεια έχει ο συνδυασμός που απαρτίζουν τα κόμματα ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ, εν όψει της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα δύο κόμματα, το κοινό εκλογικό σχήμα «θέλει να αναδείξει μιαν άλλη κατεύθυνση για το λαϊκό και εργατικό κίνημα: την κατεύθυνση της ενίσχυσης των αγώνων, της συγκρότησης ενός πλατιού μετώπου αντίστασης και διεκδίκησης, για την ανατροπή των μνημονίων, παλιών και νέων, για την ανατροπή της επίθεσης του ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου».

Οι υποψήφιοι των βουλευτικών εκλογών:

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

87. ΚΕΧΑΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Σωτηρίου

88. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Αλεξίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΒΡΟΥ

89. ΜΑΛΛΙΑΔΑ ΑΝΘΟΥΛΑ του Ευσταθίου

90. ΤΑΧΤΣΗ ΑΝΝΑ του Πασχάλη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

91. ΑΤΖΑΜΙΔΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ του Αλεξίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

92. ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Αθανασίου

93. ΚΑΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ

94. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Αποστόλου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

95. ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αντωνίου

96. ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του Γεωργίου


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑