Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 5th, 2015 | by fileto

0

Λάθη για Καβάλα στα τουριστικά εργαλεία της Περιφέρειας

Ένας άτυπος “καυγάς” άνοιξε μεταξύ του δήμου Καβάλας και της περιφέρειας ΑΜ-Θ ο οποίος μετά τις αντιρρήσεις του για το Γενικό Χωροταξικό βρήκε λάθη στην ιστοσελίδα και στα έντυπα τουριστικής προβολης της περιφέρειας που παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην Καβάλα.

Τα λάθη και οι παραλείψεις έγινα γνωστά από την πρόεδρο της Δημωφέλεια κ. Αναστασία Ιωσηφίδου και αφορούν παραλίες, κουραμπιέδες, ιστορία τα οποία επισημαίνονται σε λάθος τοποθεσίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρωινή η κ. Στέλιος Σχοινάκης φέρεται να είπε “ξοδεύουν χρήματα για άχρηστο υλικό”, ενώ ο κ. Γιάννης Βύζικας επεσήμανε ότι πρέπει το υλικό να επιστραφεί στην  περιφέρεια “ως “απαράδεκτο”

Γκρίνιες ακούγονται και από φωτογράφους που ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί φωτογραφίες τους στα έντυπα δεν αναφέρονται τα ονόματά τους στα έντυπα αυτά.

 

περισσότερα: http://www.proininews.gr/09/05/%CE%BA%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑