Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 5th, 2015 | by fileto

0

Παρέκαμψε την Καβάλα η Γεννηματά

Απογοήτευση στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στην Καβάλα η ακύρωση της επίσκεψης της Φώφης Γεννηματά στην περιοχή, προτιμώντας την Θράκη για την περιοδεία της στην οποία πήγε μετά την επίσκεψή της στις Σέρρες.

Το ήδη χτυπημένο από την άρνηση των παλιών ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ θα δεχθεί στην Καβάλα άλλο ένα χτύπημα στις προσεχείς εκλογές μετά από την κίνηση αυτή της προέδρου του κινήματος.

Πάντως η ίδια έστειλε κάλεσμα στους ψηφοφόρους «να δώσουν δύναμη στοΠΑΣΟΚ για να υπάρξει λύση», μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στις Σέρρες.

«Ζητάμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, ζητάμε να μας δώσει δύναμη για να υπάρξει λύση», είπε η κ. Γεννηματά υπογραμμίζοντας πως «εμείς θα δώσουμε τη λύση στις 20 του Σεπτέμβρη».

Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε τόσο τον κ. Τσίπρα, όσο και τον κ. Λαφαζάνη, επειδή «πριν τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχθηκαν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για αλλαγή του εκλογικού νόμου».

«Εάν είχε καταργηθεί το μπόνους των 50 εδρών, αυτό θα εξασφάλιζε συνεργασίες», είπε η κ. Γεννηματά και τόνισε το δεύτερο κόμμα θα υποχρεωνόταν «να μην δραπετεύει και να αναλάβει την ευθύνη του».

«Εφόσον αυτό δεν έγινε, θα πρέπει ο ελληνικός λαός να το επιβάλει με την ψήφο του», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑