Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 9th, 2015 | by fileto

0

“Καψόνια” στην E-Value καταγγέλλει το ΚΚΕ

Τα «στρατιωτικού τύπου καψόνια» που έκανε διευθυντικό στέλεχος της «E-Value» σε εργαζόμενους, καταγγέλλει η Ένωση Ιδιωτικών Υπάλληλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων μόνο του Μνημονίου 3, τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Τώρα χρειάζεται να κάνουμε τους χώρους δουλειάς κάστρα αγώνα και αντίστασης με τη συμμετοχή μας στο κλαδικό σωματείο μας. Μόνο αυτό το δρόμο δεν έχουμε δοκιμάσει και είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις για εμάς. Να οργανωθούμε για να αντιπαλέψουμε τέτοιες συμπεριφορές όσο και τα νέα, σκληρά μέτρα και να οργανώσουμε τον αγώνα μας.

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης θα εντείνει τις προσπάθειες παρέμβασης στο χώρο τις “E-Value”.

Η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε είναι η δημιουργία σωματειακής επιτροπής, στο χώρο της “ΕValue”. Να σπάσουμε το φόβο και την τρομοκρατία μέσα στη συγκεκριμένη εταιρία, να σχεδιάσουμε και να διεκδικήσουμε όλα όσα μας ανήκουν. Μισθούς που να καλύπτουν τις δικές μας ανάγκες, ωράρια εργασίας, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Ο καθένας μόνος του δε μπορεί να καταφέρει τίποτα. Οργανωμένοι, ενωμένοι ο ένας συνάδελφος με τον άλλον σαν μια γροθιά μπορούμε να αγωνιστούμε και να κερδίσουμε».

πηγη: Ριζοσπάστης


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑