Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 10th, 2015 | by fileto

0

Μεγάλη κινητοποίηση στην Καβάλα για Τσίπρα

Στην Καβάλα θα βρεθεί αύριο (Παρασκευή) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα μιλήσει στις 7.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ειδικότερα, το απόγευμα στις 18:30 θα επισκεφθεί το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή και στις 19:30 θα απευθύνει ομιλία στην πλατεία Ομονοίας στην Καβάλα.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αφίσες και ντουντούκες αλλά και τηλεφωνικά καλούν τα μέλη τους για να δωσουν το παρόν στην συγκέντρωση την οποία θα καλύψει η ΕΡΤ.

Η Καβάλα προκαλεί προβληματισμό για τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς δύο από τους βουλευτές του ακολούθησαν την Λαική Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ανοίγοντας τον δρόμο για νέες υποψηφιότητες αλλά το ρήγμα είναι βαθύ.

Στην Κομοτηνή τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο θετικά καθώς φαίνεται η μειονότητα θα πάει πακέτο στον Αλέξη Τσίπρα και θα εξασφαλίσει τις δύο πολυπόθητες έδρες του που κέρδισε στις εκλογές του Ιανουαρίου.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΝΤΙΠΕΙΤ

Εν τω μεταξύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης είχε το χθεσινό ντιμπέιτ καθώς σύμφωνα με στοιχεία της AGB-Nielsen 4.996.000 τηλεθεατές ή το 49,3% του πληθυσμού, παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό την αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, περίπου  2.788.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση, σε όλα τα κανάλια που την μετέδιδαν. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο 27,4% του συνολικού πληθυσμού.

Πολύ έντονη ήταν και το ενδιαφέρον των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγράφηκαν περισσότερες από 125.000 αναφορές, από τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης ως τη 1:30 το πρωί, μετά την ολοκλήρωση του debate. Το 90% των αναφορών αφορούσε το επίσημο hashtag της ΕΡΤ, #ERTdebate2015. 106.000 χρήστες παρακολουθούσαν το twitter της ΕΡΤ (@ertsocial), ενώ περισσότεροι από 132.000 άνθρωποι χρησιμοποίησαν της σελίδα facebook της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του debate, καθώς σε αμφότερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκε πρωτογενές περιεχόμενο εικόνας και video.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑