Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 15th, 2015 | by fileto

0

Ζεσταίνουν τρακτέρ οι αγρότες και μετά τις εκλογές

Χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή ξεκίνησαν χθες από την Κομοτηνή, οι πρώτες προεκλογικές κινητοποιήσεις των αγροτών οι οποίοι αντιδρούν για τα νέα φορολογικά μέτρα που συμπεριλαμβάνονται στο 3ο Μνημόνιο και πρόκειται να μπουν σε εφαρμογή μετά την ψήφιση των απαραίτητων εφαρμοστικών κανονισμών.
Πιο δυναμικοί οι αγροτικοί σύλλογοι των Δήμων Κομοτηνής και Μαρωνείας – Σαπών πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις στις πλατείες των χωριών, ενώ στις 16 του μήνα θα οργανώσουν μεγάλο συλλαλητήριο με τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, με σκοπό στη συνέχεια να κινηθούν προς την έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για να επιδώσουν ψήφισμα, κι από ’κει να εγκατασταθούν στον δυτικό κόμβο της Εγνατίας Οδού, όπου θα παραμείνουν μέχρι και την Κυριακή των εκλογών, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο στάσης τους ενώπιον της κάλπης.
Μετά τις εκλογές αναμένονται πιο δυναμικές κινητοποιήσεις οι οποίες θα οδηγήσουν ακόμη και σε αποκλεισμούς εθνικών οδών σε όλη τη χώρα.
Στο μεταξύ, για τις 28 Σεπτεμβρίου έχει αποφασιστεί η πραγματοποίηση συνεδρίασης του δ.σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) στην Πρέβεζα, με κύριο θέμα την εκτίμηση της κατάστασης και τον προγραμματισμό των νέων κινητοποιήσεων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑