Ειδήσεις

Published on September 17th, 2015 | by fileto

0

Ο Στυλιανίδης οργώνει την Κεντρική Μακεδονία

«Αριστερή ακυβερνησία ή αποτελεσματική Νέα Δημοκρατία, κορμός της νέας κυβέρνησης», είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, τόνισε ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ. στην Κεντρική Μακεδονία και υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Υπάρχει σημαντική επανασυσπείρωση της Ν.Δ. και διείσδυση σε άλλους χώρους, είπε ο κ. Στυλιανίδης, σε συνέντευξη Τύπου, δήλωσε πως η Βόρεια Ελλάδα θα στείλει «ισχυρό μήνυμα νίκης» του κόμματος στις εκλογές της Κυριακής και πρόσθεσε ότι «όλοι μας παλεύουμε για να γίνει η Ν.Δ. κυβέρνηση και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρωθυπουργός.

Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, πως από αυτό τον «φανταστικό κόσμο» που παρουσίασε πριν ένα χρόνο με το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», οδήγησε τη χώρα στο τρίτο Μνημόνιο που «φέρει την υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου».

Σε ό,τι αφορά τον διαχωρισμό ανάμεσα στο παλιό και το νέο, που προβάλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι δεν είναι το νέο ο Φλαμπουράρης, ο Βίτσας και ο Βούτσης. Όσο για τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον κ. Φλαμπουράρη με εταιρία που πήρε δημόσιο έργο σχολίασε πως το ηθικό ζήτημα που έθεσε ο κ. Τσίπρας «κατέρρευσε σε 48 ώρες».

Έστρεψε τα πυρά του εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη διαχείριση του θέματος με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και παρατήρησε ότι «ευτυχώς που η κυβέρνηση της Ν.Δ. πρόλαβε να ολοκληρώσει την κατασκευή του φράχτη στον Εβρο», γιατί αν δεν υπήρχε θα είχε δεχτεί και αυτή η περιοχή μεγάλες πιέσεις μεταναστών και προσφύγων, ανάλογες με αυτές στα νησιά του Αιγαίου. Πρόσθεσε, πάντως, ότι το θέμα αυτό δεν προσφέρεται για μικροκομματική εκμετάλλευση.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Μηνάς Σαμαντζίδης είπε ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από την κήρυξη των εκλογών το κλίμα άλλαξε άρδην σε βάρος του κ. Τσίπρα.

Στις 7.30μ.μ. θα γίνει η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ν.Δ. στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑