Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 22nd, 2015 | by fileto

0

Ναρκωτικά στη Δράμα

Συνελήφθησαν χθες (21-9-2015) σε χωριό και την πόλης της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 48, 37 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα :

  • Χθες το πρωί, στη Δράμα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τους δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 37 και 36 ετών, διότι εντόπισαν στην κατοχή τους 2 σύριγγες με διάλυμα του φαρμακευτικού σκευάσματος SUBOTEX και 1 συσκευασία, που περιείχε θρυμματισμένο δισκίο του ίδιου φαρμακευτικού σκευάσματος.
  • Χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 48χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο αγρόκτημά του, καθώς και την κατοχή του, εντόπισαν 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,20 έως 2 μέτρων, 2 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4,1 γραμμαρίων και 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

Κατασχέθηκαν τα δενδρύλλια κάνναβης και οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑