Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 24th, 2015 | by fileto

0

Έφεξε του Σγουρίδη η παραίτηση Καμμένου

Αμέσως αντικαταστάθηκε ο Δημήτρης Καμμένος ο οποίος έγινε υπουργός για ένα 24ωρο και παραιτήθηκε μετά το σάλο που ξέσπασε για τις αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο tweeter. Αντικαταστάτης του ο Ξανθιώτης Παναγιώτης Σγουρίδης από τους ΑΝΕΛ που προοριζόταν για γενικός γραμματέας σε κάποιο υπουργείο.

Έτσι η περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης αποκτά στην κυβέρνηση και έναν υφυπουργό στο Μεταφορών και Δικτύων και μπορεί να ελπίζει σε σιδηρόδρομο από το λιμάνι της Καβάλας Φίλιππος ΙΙ μέχρι και τους Τοξότες.

 Η ανακοίνωση παραίτησης του Δημήτρη Καμμένου

Στην ανακοίνωσή του, ο Δημήτρης Καμμένος σημειώνει ότι έπειτα από την έκταση που έλαβαν οι «υποτιθέμενες»- όπως τις χαρακτηρίζει δημοσιεύσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, ζήτησε από τον Μανώλη Σφακιανάκη να ελέγξει τους λογαριασμούς, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Συνεχίζει όμως πως πρωταρχικός του στόχος είναι το συμφέρον της πατρίδας και η ομαλή λειτουργία της κυβέρνησης και για αυτό το λόγο δηλώνει την παραίτησή του, ενώ καταλήγει ότι η αλήθεια θα λάμψει σύντομα.

«Υστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα.

Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑