Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 29th, 2015 | by fileto

0

Ανεξαρτοποιήθηκε ο δημ. Σύμβουλος που κακοποίησε σκύλο στο Παγγαίο

Την παραίτηση του ζήτησε και την πήρε από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Φίλιππου Αναστασιάδη, ο δήμαρχος μετά από την δημοσιοποίηση του βίντεο με το οποίο καταδεικνύεται ότι ο συγκεκριμένος δημοτικός άρχοντας από το Μελισσοκομείο κακοποιούσε τον σκύλο στην αυλή του σπιτιού του.

Ο 68χρονος συνελήφθη στην Τοπική Κοινότητα Μελισσοκομείου του Δήμου Παγγαίου από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης, ύστερα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για την κακοποίηση του σκυλιού.

Μετά από καταγγελίες στην φιλοζωική και την δημοσιοποίηση του θέματος ο ίδιος ο δήμαρχος ζήτησε και την αποπομπή του δημοτικού του συμβούλου, μια και η υπόθεση οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη.

Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος να χτυπά τον σκύλο με ξύλο ή μπαστούνι και δυό γυναίκες να τρέχουν να τον απομακρύνουν από το δυστυχές τετράποδο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Σχετικά με τα όσα πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν σε περιστατικό κακοποίησης ζώου σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου μας, που φέρεται να έχει διαπράξει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου και μέλος της παράταξής μας, ανακοινώνουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Εμείς ως παράταξη καταδικάζουμε πράξεις κακοποίησης, βασανισμού και εν γένει παραμέλησης και εγκατάλειψης ζώων, οι οποίες προσβάλλουν τόσο τον χαρακτήρα της τοπικής κοινωνίας μας, όσο και εμάς σαν ξεχωριστές προσωπικότητες, είναι δε αντίθετες με τις αρχές και τα πιστεύω μας. Στα πλαίσια της ευαισθησίας αλλά και της υποχρέωσής μας ως Δημοτικής Αρχής για πάταξη τέτοιων περιστατικών ζητήθηκε από τον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μας- φερόμενο ως αυτουργό τέτοιας πράξης- η παραίτησή του, άλλως του έγινε γνωστό ότι θα συγκληθεί η ομάδα των δημοτικών συμβούλων της παράταξής προκειμένου να αποφασίσει περί της διαγραφής του.

Σήμερα, 29-09-2015 ο περί ου δημοτικός σύμβουλος κατέθεσε την με αριθμό πρωτ. 30362/29-9-2015 δήλωση – αίτησή του, με την οποία μας κάνει γνωστό ότι ανεξαρτητοποιείται από την δημοτική μας παράταξη με την οποία και είχε εκλεγεί.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑