Αθλητικά

Published on October 2nd, 2015 | by fileto

0

Η Γαλατά Σαράι στην Κομοτηνή για μπάλα

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της τουρκικής Γαλατασαράϊ και του Πανθρακικού συμφωνήθηκε μεταξύ των δυο ομάδων το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
Η τουρκική ομάδα θα έρθει από την παραμονή της αναμέτρησης στην με όλα της τα αστέρια εξαιρουμένων φυσικά των διεθνών της, που θα έχουν υποχρεώσεις με τις διάφορες Εθνικές Ομάδες.
Ο αγώνας θα είναι η άτυπη ρεβάνς της φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Γαλατά “Φλόρια” στην Κωνσταντινούπολη (όπου η ελληνική ομάδα είχε κερδίσει με 2-0).
Η είδηση μεταδίδεται ήδη από τον τουρκικό Τύπο αλλά και τις τουρκόφωνες ιστοσελίδες στην Θράκη, όπου αναφέρεται μάλιστα ότι αποστολή 50 ατόμων θα βρεθεί από την μεθεπόμενη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή και θα διανυκτερεύσει στην πόλη, φιλοξενούμενη της ΠΑΕ Πανθρακικός.
Ως γνωστόν, το άλλο Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν αγώνες στα πρωταθλήματα τόσο της Ελλάδας όσο και της Τουρκίας, καθώς διακόπτονται για τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων στο φινάλε της προκριματικής φάσης του Euro 2016.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑