Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 7th, 2015 | by fileto

0

Από Ορεστιάδα ξεκινά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η κούρσα για την διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ ξεκινά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο, θα βρεθεί σε Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη.

Αύριο, ο βουλευτής της Β’ Αθήνας θα βρεθεί στη Λευκωσία και θα συναντηθεί με τον Ν. Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, ενώ τα επόμενα 24ωρα προγραμματίζει μεγάλη εκδήλωση για να παρουσιάσει το όραμά του για τη ΝΔ.

Ο Άδωνις θα ξεκινήσει περιοδεία με λεωφορείο σε όλη την Ελλάδα όπως έκανε παλιά και ο πολιτικός του πατήρ Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ ο Τζιτζικώστας ξεκινά περιοδεία από την Πάτρα για να σπάσει την εικόνα του Θεσσαλονικάρχη και βορειοελλαδίτη.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης λειτουργεί περισσότερο θεσμικά και πολλά ποντάρει στη σημερινή ομιλία του στη Βουλή, λίγο πριν την ψηφοφορία για εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Αναμένεται να ασκήσει δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, καταδεικνύοντας πως η ΝΔ, παρά τις εσωτερικές διεργασίες της, θα συνεχίσει να λειτουργεί υπεύθυνα, ασκώντας εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Άλλες δημόσιες παρεμβάσεις του, με τη μορφή συνεντεύξεων σε ΜΜΕ, ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ δεν προτίθεται να κάνει προς το παρόν, περιμένοντας και τις τελικές αποφάσεις επί της διαδικασίας για να ξεκινήσει την «αντεπίθεση».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑