Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 8th, 2015 | by fileto

0

Οι διακινητές συνεχίζουν τις μεταφορές τους στον Έβρο

Συνελήφθησαν προχθες (6-10-2015) το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή των Ψαθάδων Έβρου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, τρεις (3) αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 25 και 18 ετών και ένας 46χρονος υπήκοος Δανίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις δράστες, διότι οι δύο εξ αυτών, ηλικίας 25 και 18 ετών, μετέφεραν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους στη συνέχεια καθοδήγησαν, πεζή, στο εσωτερικό της χώρας και τους επιβίβασαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 46χρονος.

Κατασχέθηκαν :

  • 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • 1 πλαστική βάρκα
  • το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ και 380 λιρών Τουρκίας
  • 3 κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Συνελήφθη χθες (7-10-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου (ύψος Μάνδρας), απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 46χρονος ημεδαπός , ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 46χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑