Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 11th, 2015 | by fileto

0

Ζητούν αντιπλημμυρικά έργα και στη Δράμα από τον Παυλίδη

Ανακοίνωση με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Εργασία… συν» (Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015, αρ. φύλλου 425) εξέδωσε ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Νομού Δράμας, σχετικά με τον προγραμματισμό έργων προϋπολογισμού περίπου 15.000.00 € από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων του Ποταμού Έβρου.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ν. Δράμας

Η σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ν. Δράμας έχει ως εξής:
«Την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου (Εργασία συν) ανάφεραν την δημοπράτηση από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου αντιπλημμυρικών έργων προϋπολογισμού περίπου 15.000.00,00 € αλλά και την επίσκεψη του Περιφερειάρχη σε έργα εν εξελίξει στην Π.Ε. Ροδόπης.
Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες κατασκευής των ανωτέρω έργων αλλά δυστυχώς δεν πλημμυρίζουν μόνο οι πεδιάδες της Θράκης αλλά κυρίως φέτος είχαμε έντονα πλημμυρικά φαινόμενα και στο λεκανοπέδιο Κ. Νευροκοπίου αλλά και στον κάμπο των Τενάγων, για τα οποία όμως δεν είχαμε καμία σοβαρή παρέμβαση.
Τελικά αποδεικνύεται για άλλη μα φορά ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, εκεί που υπάρχει η πολιτική βούληση να βρεθούν, εκεί που υπάρχουν άνθρωποι να τα διεκδικήσουν, εκεί που υπάρχει υποδομή για την σύνταξη έγκαιρων και έγκυρων μελετών. Δυστυχώς δικαιολογίες δεν υπάρχουν και οι ευθύνες πλέον θα έχουν ονοματεπώνυμο.
Σαν Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Δράμας έχουμε θέσει τους εαυτούς μας αρωγούς σε οποιαδήποτε προσπάθεια ξεκινήσει, τόσο από τους Δήμους όσο και από την Περιφερειακή Ενότητα, που θα αποβλέπει στην άρση των αδικιών σε βάρος του τόπου μας ώστε πάψουμε οι Δραμινοί να αισθανόμαστε σαν πολίτες επιεικώς δεύτερης κατηγορίας».

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑