Εκδηλώσεις

Published on October 12th, 2015 | by fileto

0

Το Βόρειο Αιγαίο στην Kavala Expo 2015

Στη Διεθνή έκθεση Τροφίμων Αnuga η οποία ξεκίνησε το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 14 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse της Κολωνίας στη Γερμανία λαμβάνει μέρος η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η εν λόγω έκθεση θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες του κλάδου στο κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια εναλλάξ με τη SIAL του Παρισίου. Απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπορικούς επισκέπτες. Στη προηγούμενη διοργάνωση το 2013 οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 200.000.

εκθεση Θρακη

Επίσης, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση KAVALAEXPO, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Επιμελητήριο Καβάλας στο εκθεσιακό κέντρο Νέας Καρβάλης. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 17 έως τη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Απευθύνεται πρωτίστως στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και τους εμπορικούς επισκέπτες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης ενώ την επισκέπτονται επίσης πολλοί Τούρκοι εμπορικοί αντιπρόσωποι και τουρίστες (προερχόμενοι κυρίως από την ευρύτερη περιοχή της Κωνσταντινούπολης) καθώς και βούλγαροι, Σέρβοι, Ρουμάνοι και Ρώσοι επισκέπτες της Καβάλας και της Μακεδονίας γενικότερα.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑