Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 16th, 2015 | by fileto

0

Η υπόθεση της Καβάλας τρώει την Σαββαίδου;

Εξηγήσεις ενώπιον των οικονομικών Εισαγγελέων με ανομωτί κατάθεση καλείται να δώσει την ερχόμενη Τετάρτη η επικεφαλής της ΓΓΔΕ, Κατερίνα Σαββαΐδου με την ιδιότητα του υπόπτου για το ενδεχόμενο τέλεσης κακουργηματικης απιστίας στην υπηρεσία.

Το ερευνόμενο αδίκημα αφορά απόφαση της κ. Σαββαΐδου να επανεξεταστεί φορολογικό πρόστιμο 78 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί σε εταιρεία, παρ” ότι το πρόστιμο είχε επικυρωθεί και από επιτροπή διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών. Η ελεγχόμενη από τους Εισαγγελείς απόφαση φέρεται να «πάγωσε» επ” αόριστον το πρόστιμο, καθώς 2,5 χρόνια μετά απ” αυτήν ο επανέλεγχος φέρεται να βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Η υπόθεση απασχόλησε τους Εισαγγελείς μετά από διαδικτυακό δημοσίευμα της FM Voice, τον περασμένο Αύγουστο το οποίο αναφέρονταν σε εμπλοκή της κ. Σαββαΐδου στον επανέλεγχο του προστίμου επισημαίνοντας πως για την συγκεκριμένη εταιρία εκκρεμεί δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνεται και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, που αφορά κατηγορία τοκογλυφίας.

περισσότερα: http://http://www.tribune.gr/politics/news/article/180417/xiloni-tin-savvaidou-o-tsipras-meta-tis-apokalipsis.html


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑