Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 21st, 2015 | by fileto

0

Δεν παραιτείται η Σαββαίδου και προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

Την πρόθεσή της να μην παραιτηθεί αλλά και να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες («για τη δικαίωσή και την προστασία της τιμής και της υπόληψής μου» όπως υποστηρίζει) δημοσιοποίησε η Γενική Γραμματέας  Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου, με μακροσκελή ανακοίνωσή της.
Η κ. Σαββαϊδου αναφέρει ότι το αίτημα του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, διατυπώθηκε τηλεφωνικά από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, «γα την υποβολή της παραίτησης μου από τη θέση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων με σκοπό τη «διευκόλυνση» της κυβέρνησης μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος μου για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος».
Επισημαίνει ακόμη ότι με την επιστολή της ενημέρωσε γραπτώς τον Πρωθυπουργό τόσο για την ουσία των δυο υποθέσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας (υπόθεση φοροδιαφυγής στην Καβάλα και μετάθεση ημερομηνίας καταβολής του φόρου τηλεοπτικών διαφημίσεων)   όσο και για την πρόθεσή της να μην παραιτηθεί από τη θέση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων καθώς και τους λόγους που επιβάλλουν  την λήψη της απόφασης αυτής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑