Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 22nd, 2015 | by fileto

0

Εξαπάτησε γραφείο κηδειών στη Δράμα

Εξιχνιάσθηκε από τη μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, υπόθεση απάτης, σε βάρος ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, σε χωριό της Δράμας, που διαπράχθηκε την 15-9-2015.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 31χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, ενώ προέκυψε η συμμετοχή και μίας τουλάχιστον ακόμη γυναίκας – συνεργού, τα στοιχεία ταυτότητας της οποίας διερευνώνται.

Ειδικότερα όπως προέκυψε, η άγνωστη δράστιδα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 51χρονο ημεδαπό, ιδιοκτήτη γραφείου τελετών και αναφέροντας ψευδώς ότι είναι συγγενικό πρόσωπο θανούσας, τον έπεισε με διάφορα προσχήματα, να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, σε ένα άτομο που θα μετέβαινε στο σπίτι του.

Ακολούθως, επικοινώνησε με έναν 41χρονο ημεδαπό, οδηγό ταξί, τον οποίο επίσης εξαπάτησε, ζητώντας από αυτόν, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, να μεταβεί στην οικία του 51χρονου, να παραλάβει τα χρήματα και να τα αποστείλει, με ταχυδρομική επιταγή, στον 31χρονο συνεργό της.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις απάτης ανά την επικράτεια, καθώς επίσης η τυχόν συμμετοχή άλλων συνεργών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑