Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 25th, 2015 | by fileto

0

Νεαρός στις Σέρρες άνοιγε αυτοκίνητα και τα νοικοκύρευε

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, οδήγησαν στη σύλληψη 30χρονου άνδρα, που δραστηριοποιούνταν συστηματικά σε διαρρήξεις-κλοπές από οχήματα στην πόλη των Σερρών.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος το απόγευμα της 20-10-2015, έσπασε το παράθυρο σταθμευμένου οχήματος και αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα, αξίας 100 ευρώ σύμφωνα με την 48χρονη ιδιοκτήτρια.

Εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων προχθές (21-10-2015) το βράδυ εντοπίστηκε ο 30χρονος στις Σέρρες και συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο παραπάνω, ενεργώντας από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2015 και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, είχε διαρρήξει ακόμη 5 ταξί και 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην ίδια πόλη, από όπου αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 150 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος και κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑