Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 26th, 2015 | by fileto

0

Αδέλφια έκλεψαν 329 πρόβατα και 2 βόδια στη Χαλκιδική

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, οδήγησε στην εξιχνίαση ζωοκλοπών που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο στην ευρύτερη περιοχή των Νέων Μουδανιών.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία από 2 αδέλφια, ηλικίας 19 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμορία και ζωοκλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα 2 αδέλφια ενεργώντας από κοινού και δρώντας τουλάχιστον από τον Αύγουστο του 2015, διέπρατταν συστηματικά ζωοκλοπές, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Μέχρι στιγμής διαπιστώθηκε ότι εμπλέκονται σε 5 κλοπές ζώων, όπου αφαίρεσαν συνολικά 329 αιγοπρόβατα και 2 βοοειδή, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 49.000 ευρώ.

Μέρος των αιγοπροβάτων εντοπίστηκε σε στάνη που διατηρούν τα 2 αδέλφια και αποδόθηκαν, ενώ από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το πρωί της 18-10-2015 πούλησαν ένα από τα αφαιρεθέντα βοοειδή σε 36χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑