Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 26th, 2015 | by fileto

0

Απατεώνας ξεγέλασε δύο ηλικιωμένες σε Πέρνη και Νέα Καρυά

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, μία κλοπή και μία απόπειρα σε βάρος δύο (2) ηλικιωμένων γυναικών με τη μέθοδο της απασχόλησης, που διαπράχθηκαν, το πρωί της 21-10-2015, σε χωριά της Καβάλας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 37χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο δράστης επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στην οικία 83χρονης ημεδαπής, στη Νέα Καρυά Καβάλας, όπου με το πρόσχημα χρέους συγγενικού της προσώπου και τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφερε να αφαιρέσει από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Προέκυψε επίσης ότι το ίδιο πρωί, ο 37χρονος μετέβη στην οικία 81χρονης ημεδαπής, στις Πηγές Καβάλας, όπου με την ίδια μέθοδο, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από το εσωτερικό της διάφορα τιμαλφή, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑