Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 30th, 2015 | by fileto

0

Συνελήφθη 18χρονος στην Κομοτηνή για κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, επτά (7) διαρρήξεις καταστημάτων και οχημάτων, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν, τον τελευταίο μήνα, στην πόλη της Κομοτηνής.

Συνελήφθη χθες (29-10-2015) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατ΄εξακολούθηση.

Αναλυτικότερα, από τις μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 18χρονος, τον τελευταίο μήνα, διέρρηξε, στην Κομοτηνή, τρία (3) καταστήματα και δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη δύο (2) καταστήματα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 31 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο, 1 μαχαίρι, συνολικού μήκους 20 εκατοστών και 1 κλειδί Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν το κλαπέν κινητό τηλέφωνο και το παραπάνω κλειδί, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστείες και επανειλημμένα για κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑