Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 2nd, 2015 | by fileto

0

Βούλγαροι και Σύριος μετέφεραν παράνομους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (1-11-2015) το μεσημέρι, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης και στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, τρεις (3) διακινητές, ένας 32χρονος υπήκοος Συρίας, ένας 60χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 48χρονος ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες και τους άλλους δύο δράστες, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να προπορεύονται από το όχημα του 32χρονου, λειτουργώντας ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑