Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 2nd, 2015 | by fileto

0

Προβλήματα με τα ταμεία και για τα γραφεία τελετών

Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες συναντήσεις στην Αθήνα μεταξύ μελών του Δ.Σ. της Ενωσης Λειτουργών Κηδειών Ελλάδος και των διοικητών ΟΓΑ και ΙΚΑ, με σκοπό την επίλυση σοβαρών θεμάτων και προβλημάτων του κλάδου.

Με τον διοικητή του ΟΓΑ κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη και στη συνέχεια με τον αναπληρωτή διοικητή – υποδιοικητή του ΙΚΑ κ. Διονύσιο Καλαματιανό συναντήθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Νικόλαος Αγγελέτος, ο γενικός γραμματέας κ. Μιχάλης Παναγιώτου, οι αντιπρόεδροι της Ένωσης κ. Σωτήρης Μαλλιαρός και Χριστόφορος Τζιντζέλης καθώς και ο εκπρόσωπος της Ένωσης στην Κομοτηνή Τουράν Κιτσούκ.

Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, οι δύο διοικητές ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που απασχολούν τους λειτουργούς κηδειών σε όλη την επικράτεια και συζητήθηκαν όλες οι πιθανές λύσεις, οι οποίες αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα, κατόπιν των προτάσεων της Ένωσης Λειτουργών Κηδειών.

Τα μέλη της Ένωσης Λειτουργών Κηδειών Ελλάδος θα έχουν τη δυνατότητα σε μικρό χρονικό διάστημα να ενημερώνονται από τη Γραμματεία της Ένωσης για τη δρομολόγηση της επίλυσης αυτών των σοβαρών προβλημάτων.

O πρόεδρος της Ένωσης κ. Νικόλαος Αγγελέτος, μετά τις συναντήσεις, δήλωσε: «Τα προβλήματα του χώρου μας είναι πολλά και σοβαρά και απαιτούν άμεσες και υπεύθυνες λύσεις.

Η Ένωση ανοίγει το δρόμο με τους φορείς ώστε να επιτύχει την επίλυσή τους και να ανακουφίσει τους σοβαρούς επαγγελματίες του χώρου που ασκούν αυτό το λειτούργημα.

Είμαστε αποφασισμένοι να προσδώσουμε στον κλάδο μας το κύρος που του αρμόζει, ζητώντας ταυτόχρονα από την Πολιτεία και όλους τους αρμόδιους φορείς την άμεση δρομολόγηση των λύσεων στα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Και πιστέψτε με, είμαστε ακόμη στην αρχή. Παρά τη σοβαρή κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας, εμείς στο Δ.Σ. της Ένωσης έχουμε αποφασίσει αυτή την κρίση να τη μετατρέψουμε σε ευκαιρία για να επιλύσουμε οριστικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς και οι συνάδελφοί μας».

πηγή: Ελευθερία


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑