Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 7th, 2015 | by fileto

0

Η βέρα στοίχησε το δαχτυλό του ΕΠΟΠ στη Σαμοθράκη

Το δάκτυλο του χεριού του έκοψε επαγγελματίας οπλίτης στην Σαμοθράκη, σε ατύχημα που σημειώθηκε την στιγμή που αποβιβαζόταν από υπηρεσιακό όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κατά την αποβίβαση του στρατιωτικού από υπηρεσιακό όχημα ΣΤΑΓΙΕΡ, «πιάστηκε» η βέρα που φορούσε με αποτέλεσμα κατά την πτώση του να ακρωτηριαστεί το δάχτυλο του!

“Οι ενέργειες στη συνέχεια ήταν άμεσες και ειδοποιήθηκε το πλοίο της γραμμής που εκτελεί το δρομολόγιο Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη (υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο εκείνη την ώρα) να καθυστερήσει τον απόπλου του, για να μεταφέρει τον άτυχο ΕΠ.ΟΠ. προκειμένου να γίνει προσπάθεια επανασυγκόλλησης του δακτύλου” αναφέρει η Ένωση Στρατιωτικών, προσθέτοντας ωστόσο πως”όταν όμως έφτασαν στο πλοίο ο τραυματίας, η σύζυγος του και κάποιοι συνοδοί (έχοντας και το κομμένο μέλος ), σύμφωνα με πληροφορίες εκπρόσωποι της ναυτιλιακής εταιρίας αρνήθηκαν να τους επιβιβάσουν, ζητώντας τους να εκδώσουν εισιτήριο και στη συνέχεια να γίνει η επιβίβαση και η αναχώρηση του πλοίου για Αλεξανδρούπολη”.

πηγή:xanthinea.gr


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑