Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 10th, 2015 | by fileto

0

Κλέφτες με προτίμηση τα λεωφορεία στις Σέρρες

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, οδήγησαν στην εξιχνίαση 8 περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών χρηματικών ποσών από λεωφορεία στην πόλη των Σερρών.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν 3 ημεδαποί , ηλικίας 16, 22, 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 24 έως 29 Οκτωβρίου του 2015, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις λεωφορείων στην πόλη των Σερρών, με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους.

Δρώντας πάντα τις πρώτες πρωινές ώρες, έσπαζαν τις πόρτες των λεωφορείων αφαιρώντας χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας έχει προκύψει ότι η 3 μελή ς ομάδα διέρρηξε 8 λεωφορεία , από τα οποία αφαίρεσ ε συνολικά το χρηματικό ποσό των 535 ευρώ και μία φορητή ηλεκτρονική συσκευή ( tablet ), η οποία βρέθηκε στην κατοχή του 16χρονου και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Σημειώνεται ότι οι 3 νεαροί άντρες έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα και κατά το παρελθόν, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑