Εκδηλώσεις

Published on November 15th, 2015 | by fileto

0

Τα μέλια μας σε φεστιβάλ μελιού στην Αθήνα

Ένα από τα πιο γλυκά φεστιβάλ του χρόνου, το  7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας  , θα πραγματοποιηθεί στις  4,5 και 6 Δεκεμβρίου  στο  Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

(Οργάνωση: Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, Ιπποκράτους 2, 10679, Αθήνα, 210 3610265).

Περισσότεροι από  250 μικροί παραγωγοί  προσκαλούν το κοινό να απολαύσει το  μέλι   τους, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να προμηθευτείτε μέλι από τους ίδιους τους παραγωγούς, από όλες τις περιοχές της χώρας μας που παράγουν αγνό, ποιοτικό μέλι, όπως Βυτίνα, Κρήτη, Πιερία, Μεσσηνία, Ηλεία, Ροδόπη, Ικαρία, Κάρπαθο, Κέα, Λήμνο, Λέσβο, Τήνο, Ιωάννινα.

Ακόμη, σας περιμένουν πολλά  κεράσματα και παραδοσιακά εδέσματα   και οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου στον παιδότοπο του φεστιβάλ με εκδηλώσεις με κεντρικό θέμα «Γνωρίστε το μικρόκοσμο της μέλισσας».

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ακόμη το  5ο Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο , γευσιγνωσίες μελιού και Γαστρονομικές Παρουσιάσεις με ελληνικό μέλι.

Στόχος του Φεστιβάλ, σύμφωνα με το clickatlife.gr,  είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού  και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και των επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑