Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 18th, 2015 | by fileto

0

Ξεφτίλα της διοίκησης Μπουτάρη με παλιές κλήσεις σε καιρό κρίσης

Τα μάτια του έτριβε οδηγός από την Ξάνθη που πριν από μερικές μόλις ημέρες παρέλαβε ατομική ειδοποίηση οφειλής από τον δήμο Θεσσαλονίκης, για παράβαση του ΚΟΚ η οποία φέρεται να πραγματοποιήθηκε πριν από 20 σχεδόν χρόνια! Πρόκειται για έγγραφο που έχει εκδοθεί από τμήμα ταμείου του δήμου, τον Οκτώβριο του 2015 και στο οποίο αναγράφονται τα στοιχεία του εν λόγω οδηγού, μόνιμου κάτοικου Ξάνθης, καθώς και το ποσό το οποίο καλείται ο ίδιος να καταβάλει, που ανέρχεται σε 14,67 ευρώ.

Μάλιστα στο ίδιο έγγραφο, εκτός από τις οδηγίες που δίνονται στον οδηγό σχετικά με το πως πρέπει να εξοφλήσει την οφειλή του, αναγράφεται ως ημερομηνία βεβαίωσης της σχετικής παράβαση η 28η Μαρτίου του 1996. Πρόκειται για ειδοποιητήρια τα οποία το τελευταίο διάστημα καταφτάνουν σε αρκετούς οδηγούς σε ολόκληρη την Θράκη, με αντίστοιχα παραδείγματα τόσο στην Κομοτηνή όσο και στην Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα και την Δράμα,  τα οποία αφορούν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην συμπρωτεύουσα.

Είναι δυνατόν σε καιρό κρίσης η διοίκηση Μπουτάρη, του λαρτζ δημάρχου υποτίθεται που τα βάζει με κυβέρνηση και αντιπολίτευση να θέλει να στεγνώσει ακόμη και τους άτακτους κατά τα άλλα οδηγούς.

Να μην πάει κανείς με αυτοκίνητο στην συμπρωτεύουσα. ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ……..


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑