Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 18th, 2015 | by fileto

0

Τζακ ποτ Μεϊμαράκη στην Αν. Μακεδονία και Θράκη

Μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της ΑΜ-Θ για τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος περιόδευσε με σοβαρότητα και ειλικρίνεια, χωρίς φτιασίδια στην περιοχή. Από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Καβάλα και την Δράμα όλες οι παρουσίες του ήταν πετυχημένες και με πολλά στελέχη από τον κορμό της ΝΔ και νεολαία.

Στην Ξάνθη ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης . Νωρίτερα το πρωί είχε συναντήσεις με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στη συνέχεια μίλησε σε φίλους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Δράμα, την Καβάλα και την Ξάνθη.

Στις ομιλίες του ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα ότι βυθίζει τη χώρα στην κρίση και τόνισε ότι με την πολιτική της διώχνει τις επενδύσεις. Στάθηκε ιδιαίτερα στην καθυστέρηση της επικύρωσης του διαγωνισμού για τα Περιφερειακά αεροδρόμια.

Τόνισε ότι με το νέο νομοσχέδιο που συζητείται τώρα στη Βουλή, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος των πλειστηριασμών για την α’ κατοικία αναφέροντας με νόημα ότι το προεκλογικό σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», μετατράπηκε σε «Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη!». Αναφερόμενος στην επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί, αφού σημείωσε ότι αυτή η εξέλιξη πλήττει την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών προϊόντων, διερωτήθηκε ποια συμφέροντα εξυπηρετεί. Επανέλαβε πως τα επώδυνα αυτά μέτρα, οι πλειστηριασμοί και οι φορολογικές επιβαρύνσεις, έχουν την υπογραφή Τσιπρα-Καμμένου.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις που έκανε ο Έλληνας πρωθυπουργός, εξέφρασε έντονη ανησυχία και ξεκαθάρισε πως θα του ζητήσει να έρθει στη Βουλή και να δώσει πλήρεις εξηγήσεις.

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης συνοδευόταν από τον Γιώργο Βλάχο, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑