Εκδηλώσεις

Published on November 21st, 2015 | by fileto

0

Καλές εντυπώσεις άφησε η φετινή έκθεση ΑΜ-Θράκη

Εγκαινιάστηκε χθες η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη», στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, με πλήθος επισκεπτών, αλλά και τοπικών φορέων.
Μετά από ένα χρόνο απουσίας, η έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» επιστρέφει και συνδιοργανώνεται με την ΔΕΘ – Helexpo και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και θα διαρκέσει έως τις 22 Νοεμβρίου.
Ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo επισήμανε πως για αυτούς δεν είναι η 23η έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» αλλά η πρώτη μια νέας περιόδου, καθώς θεωρούν φέτος πως γίνεται η επανεκκίνηση.
Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 70 άμεσοι και πάνω από 120 έμμεσοι εκθέτες, ενώ ο εκθεσιακός χώρος, που ξεπερνάει τα 3.000 τετραγωνικά μέτρα, έχει καλυφθεί πλήρως.
Δυναμική είναι η συμμετοχή στην «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» και του επιμελητηριακού κόσμου της ευρύτερης περιοχής, με την παρουσία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, των Επιμελητηρίων Ξάνθης και Δράμας, αλλά και επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης, του Επαγγελματικού και του Βιοτεχνικού (ΕΕΘ και ΒΕΘ).
Επίσης στη φετινή διοργάνωση επανέρχεται μετά από καιρό το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ενώ παρουσία έχει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και ο δήμος Κομοτηνής. Παράλληλα υπάρχει και τουρκική επιχειρηματική εκπροσώπηση.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑