Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 22nd, 2015 | by fileto

0

Παιχνίδια με την διαδικασία εκλογών στη ΝΔ

Οργή και προβληματισμός σε όλη την Αν. Μακεδονία και Θράκη μετά το φιάσκο της εκλογικής αναμέτρησης στην οποία ο Βαγγέλης Μειμαράκης θα ήταν αναμφισβήτητα ο νικητής.

Στην Καβάλα υπήρχε μια ικανοποιητική ροή προσέλευσης στις κάλπες στο Φουαγιέ του Διοικητηρίου Καβάλας και θα έπιανε τον στόχο τοπικά συμμετοχής, αλλά η ανακοίνωση ότι εκλογές δεν θα γίνουν έδωσε αφορμή για ποικίλα σχόλια στελεχών τα οποία ρίχνουν την ευθύνη στον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο και στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ για το φιάσκο.

Σε καταγγελία με στοιχεία από κάλπες που άνοιξαν το πρωί και οι πολίτες ψήφισαν χειρόγραφα με πρωτοβουλία των τοπικών εφορευτικών επιτροπών της Νέας Δημοκρατίας, μέχρι την ώρα που η ΚΕΦΕ αποφάσισε την αναβολή της διαδικασίας, προέβη η πλευρά Μεϊμαράκη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά, υπήρχε συντριπτική υπέροχη του κ. Μεϊμαράκη και στο πλαίσιο αυτό οι συνεργάτες του καταγγέλλουν πως «η εταιρία που διορίστηκε από κάποιους, καθυστέρησε επίτηδες τη διαδικασία μέχρι να αποφασιστεί η αναβολή της».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσίασε η πλευρά του προέδρου της ΝΔ:

Στα εκλογικά τμήματα του Έβρου από το σύνολο των 500 ψηφισάντων ο κ. Μεϊμαράκης έλαβε τις 400 ψήφους. Όπως επισημαίνουν συνεργάτες του το ποσοστό του προέδρου της ΝΔ υπερβαίνει το 68%.

Στο εκλογικό τμήμα Λαγκάδα Θεσσαλονίκης:
Μεϊμαράκης 33 (ψήφους)
Τζιτζικώστας 15
Γεωργιάδης  7
Μητσοτάκης 2

Πεντέλης:
Μεϊμαράκης 39
Μητσοτάκης 21
Γεωργιάδης    9
Τζιτζικώστας 1

Κήθυρα:
Μεϊμαράκης 10
Μητσοτάκης 4
Γεωργιάδης     1
Τζιτζικώστας 1

Δερβένι:
Μεϊμαράκης 9
Τζιτζικώστας 3
Γεωργιάδης  1
Μητσοτάκης 1

Ανδραβίδα:
Μεϊμαράκης 33
Γεωργιάδης  2

Από την πλευρά του κ. Τζιτζικώστα, σημειώνουν ότι αν προηγούνταν ο κ. Μεϊμαράκης, οι εκλογές θα είχαν γίνει.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑