Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 23rd, 2015 | by fileto

0

Σύριος και Βούλγαροι διακινητές πιάστηκαν στον Έβρο

Συνελήφθη, χθες (22-11-2015) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι, όπως προέκυψε, καθοδήγησε πεζός, στο ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης, δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, όπου εξέδωσε για αυτούς και τον ίδιο, ισάριθμα εισιτήρια, προκειμένου στη συνέχεια να επιβιβαστούν σε λεωφορείο και να τους προωθήσει στην ενδοχώρα.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος και ο ένας από τους μη νόμιμους μετανάστες κατηγορούνται για το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθόσον ο πρώτος προμήθευσε τον δεύτερο με ένα Υπηρεσιακό Σημείωμα, που ανήκει σε άλλο άτομο.

Κατασχέθηκαν τρία εισιτήρια, ένα κινητό τηλέφωνο και το παραπάνω έγγραφο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Συνελήφθησαν χθες (22-11-2015) το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο 27χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τριάντα τρεις (33) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τριάντα τρεις (33) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑