Ελλάδα

Published on December 3rd, 2015 | by fileto

0

Επίσημη έναρξη για το Hellas Net του Γιάννη Καραγιώργη

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης, με το μήνυμα Όλη η Ελλάδα ένα κανάλι, ανακοινώθηκε χθες η έναρξη του νέου τηλεοπτικού δικτύου HELLASNET.

Ο Γιάννης Καραγεώργης και το Διοικητικό Συμβούλιο της HELLASNET παρουσίασαν το όραμα του νέου τηλεοπτικού δικτύου καθώς και το τηλεοπτικό πρόγραμμά του.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υπουργοί, Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, διαφημιστές κ.α..

Το πλούσιο υψηλής ποιότητας τηλεοπτικό πρόγραμμα  που παράγει και διαχειρίζεται η HELLASNET στον ενημερωτικό και ψυχαγωγικό τομέα από καταξιωμένα στελέχη αναδεικνύει τα τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδας από άκρη σε άκρη σεβόμενη παράλληλα στο έπακρο τον τοπικό χαρακτήρα του κάθε περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού.

Έντεκα κανάλια, από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας συνεργάζονται μαζί της και μετατρέπουν την τηλεοπτική συνήθεια σε απόλαυση.

H προσέλευση στην εκδήλωση ήταν μεγάλη, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι από τα ΜΜΕ, τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο και όλοι μαζί καλωσόρισαν & ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο ξεχωριστό δίκτυο της ΗELLASNET.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑