Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 15th, 2015 | by fileto

0

Όσοι είναι αντικαραμανλικοί να βγουν και να το πουν καθαρά

Η ΝΔ είναι ένα κόμμα καραμανλικό σε αρχές και αξίες και επιστρέφει σε αυτές για να μπορέσει να αναγεννηθεί, δήλωσε το πρωί της Τρίτης στο Mega ο βουλευτής της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση και ζητώντας από όποιον εκ των υποψηφίων είναι αντικαραμανλικός να βγει το πει ανοιχτά.

«Ιδιοκτησία έχει μόνο ο λαός της παράταξης. Οι αρχές και οι αξίες που μοιράζεται η πλειοψηφία του λαού είναι αυτές που όλοι υπηρετούμε όταν μπαίνουμε σε αυτή την παράταξη, από εκεί και μετά αυτοί που προσπαθούν να αναπτύξουν τις λογικές ιδιοκτησίας, δεν σας κάνει εντύπωση ότι είναι νεοφώτιστοι νεοδημοκράτες; Αυτοί μπαίνουν σε αυτή τη λογική της προπαγάνδας. Δεν θέλω να ονοματίσω τώρα, αλλά όποιος είναι αντικαραμανλικός να βγει να το πει και ας κάνει καριέρα με τον λαό της ΝΔ», σημείωσε.

Ο κ. Στυλιανίδης συνέχισε λέγοντας πως «δεν είναι δυνατό κάποιοι να θέλουν να είναι στη ΝΔ, να θέλουν να απολαμβάνουν τη δύναμη που δίνει αυτό το 28% το ομοιογενές και το πολιτικά και ιδεολογικά συνειδητοποιημένο και την ίδια στιγμή να κάνουν παιχνίδι άλλες φορές με την ακροδεξιά, άλλες φορές με τη νεοφιλελεύθερη αντίληψη, άλλες φορές και εγώ δεν ξέρω με τι. Υπάρχουν συγκεκριμένες αντιλήψεις, αξίες, που υπηρετεί αυτή η παράταξη. Εγώ έχω προκαλέσει και στο παρελθόν, όποιος δεν είναι καραμανλικός στη ΝΔ, να βγει να το πει και να κατέβει μετά στο λαό να μετρηθεί».

Ανέφερε επίσης πως στάθηκε δίπλα στον Κ. Καραμανλή «σε δύσκολες στιγμές γι’ αυτόν και την ώρα που όλοι τον είχαν αρνηθεί» και πως ουδέποτε δεν θα υποστήριζε κάτι που κατά τη γνώμη του δεν θα είχε συμφωνηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό.

Επισήμανε ότι δεν μιλάει ως εκπρόσωπός του αλλά ως συνομιλητής του σημειώνοντας ότι ο κ. Καραμανλής είχε ενθαρρύνει τον Ευ. Μεϊμαράκη να κατέβει υποψήφιος διότι «επενδύοντας πάνω στην εμπειρία και τη γνώση του, τη γνώση και της ανθρωπογεωγραφίας και της οργάνωσης, από πρόεδρος ΟΝΝΕΔ μέχρι πρόεδρος Βουλής, μπορούσε να βασίσει την ενότητα και την προοπτική της παράταξης», εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «δεν έχει υπαναχωρήσει από αυτή του τη θέση».

«Νομίζω ότι ο Κώστας ο Καραμανλής σέβεται τις διαδικασίες, σέβεται τους υποψηφίους, δεν θα έβγαινε ποτέ με δημόσια δήλωση να το πει. Γιατί όταν κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τη σιωπή του θα αντιληφθούν το λόγο του; Ο Κώστας ο Καραμανλής μιλάει όταν υπάρχει και κάποιο δια ταύτα στο τέλος. Και το έκανε κάθε φορά όταν χρειάστηκε. Όταν θα’ ρθει η ώρα να μιλήσει, θα μιλήσει με δια ταύτα», συμπλήρωσε.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑