Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 24th, 2015 | by fileto

0

Οι αστυνομικοί της περιφέρειας κοντά στους μητροπολίτες

Για άλλη μια χρονιά, το προσωπικό των υφιστάμενων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συγκέντρωσε εθελοντικά διάφορα είδη (τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια κ.α.), για την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων της περιφέρειάς μας, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν από αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας, στους κάτωθι φορείς και ιδρύματα, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους:

  • Την 21-12-2015, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Πολυκοινωνικού Κέντρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
  • Την 21-12-2015, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στην Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως.
  • Την 23-12-2015, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στην Τράπεζα Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας.
  • Την 23-12-2015, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.
  • Την 23-12-2015, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης.
  • Την 24-12-2015, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Συσσίτιο της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας και στο Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δράμας.

Εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας καλές γιορτές, καθώς επίσης καλό κουράγιο και δύναμη για την άσκηση των καθηκόντων τους.

Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους οι υφιστάμενες Διευθύνσεις Αστυνομίας πραγματοποιούν εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού.

Επιπλέον, την Κυριακή 27-12-2015 στη Δράμα θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Η Βασίλισσα του Πάγου», για τα παιδιά του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας.

Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή του, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου και τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑