Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 24th, 2015 | by fileto

0

Οι μεταφορές παράνομων μεταναστών συνεχίζονται

Συνελήφθη χθες (23-12-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες. Δεκαεννέα (19) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και ένας (1) υπήκοος Αφγανιστάν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγαρικές πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Συνελήφθη χθες (23-12-2015) το πρωί, στο Διδυμότειχο, απ ό αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 40 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι δύο (22) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγαρικές πινακίδες, που οδηγούσε ο δράστης, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι δύο (22) μη νόμιμους μετανάστες.

Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος 40χρονου περιλαμβάνει και το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθόσον από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος, που οδηγούσε ο δράστης ήταν πλαστές.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, ένα ζεύγος πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στην ενδοχώρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑