Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 26th, 2015 | by fileto

0

Έπαιζαν φρουτάκια σε Ξάνθη και Κιμμέρια

Συνελήφθησαν χθες (24-12-2015) το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 50 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφενείο), όπου εντόπισαν τον 50χρονο ιδιοκτήτη, να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τρία (3) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα και τρεις (3) ηλεκτρονικούς υπολογιστές , με το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια», επιτρέποντας στον 45χρονο τη διενέργεια του παραπάνω παιγνίου σε ένα από τα παιγνιομηχανήματα.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 3 ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα
  • 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές
  • το χρηματικό ποσό των 667,5 ευρώ

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Συνελήφθησαν χθες (25-12-2015) το βράδυ, στα Κιμμέρια Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 40 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφενείο), όπου εντόπισαν τον 37χρονο ιδιοκτήτη, να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έξι (6) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα , με το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια», επιτρέποντας στον 40χρονο τη διενέργεια του παραπάνω παιγνίου σε ένα από αυτά.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 6 ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα
  • το χρηματικό ποσό των 905 ευρώ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑