Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 28th, 2015 | by fileto

0

Διακινητές μετέφεραν και Τούρκους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (27-12-2015) το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, απ ό αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 47 και 29 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά εξήντα επτά (67) μη νόμιμους μετανάστες. Σαράντα (40) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ, είκοσι πέντε (25) υπήκοοι Συρίας και δύο (2) υπήκοοι Τουρκίας και Αφγανιστάν.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν τον 47χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με ρουμάνικες πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τριάντα επτά (37) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τριάντα (30) μη νόμιμους μετανάστες.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 2 Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα
  • 3 κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑