Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 29th, 2015 | by fileto

0

Βουλγάρες πορτοφολούδες με πλούσια δράση στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, έξι (6) κλοπές πορτοφολιών, που είχαν διαπραχθεί την 23 και 28-12-2015, στην πόλη της Καβάλας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (28-12-2015) το πρωί, στην Καβάλα, από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 23 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, χθες (28-12-2015) το πρωί, οι δράστιδες εισήλθαν σε κατάστημα της πόλης και αφαίρεσαν από τις τσάντες δύο πελατών, δύο (2) πορτοφόλια, τα οποία περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, κλειδιά οικίας και διάφορα έγγραφα.

Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από υπάλληλο του καταστήματος, ο οποίος ενημέρωσε το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσέτρεξαν στο σημείο και συνέλαβαν τις δράστιδες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα πορτοφόλια, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Ακολούθως, από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας, προέκυψε ότι οι δράστιδες την 23-12-2015 το πρωί, στην πόλη της Καβάλας, πραγματοποίησαν ακόμη τέσσερις (4) κλοπές πορτοφολιών, τα οποία περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 640 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Σημειώνεται ότι οι δράστιδες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑