Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 2nd, 2016 | by fileto

0

Πυρκαγιά σε μονοκατοικία στην Φελώνη Ξάνθης

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (2 Ιανουαρίου) διώροφη μονοκατοικία στην Φελώνη, του Δήμου Αβδήρων Ξάνθης.

 Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και στις 4.15 κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να επέμβει. Στο σημείο αρχικά έσπευσαν 2 πλήρως επανδρωμένα οχήματα με τους Πυροσβέστες να αναλαμβάνουν το έργο της κατάσβεσης.

Από τις φλόγες προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον δεύτερο όροφο της μονοκατοικίας και στην ξύλινη οροφή, ενώ ένα Πυροσβεστικό όχημα παρέμενε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή προληπτικά μιας και η στέγη συνέχιζε να καπνίζει.

Για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η Πυρκαγιά διενεργείται προανάκριση. Στις φλόγες τυλίχθηκαν ωστόσο και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα στον οικισμό της Διομήδειας, τα οποία άρπαξαν φωτιά κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η Π.Υ. Ξάνθης κλήθηκε να συνδράμει στο έργο της κατάσβεσης, ενώ τα δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν δίπλα το ένα στο άλλο. Για το συμβάν διενεργείται επίσης προανάκριση.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑